Arbeta hemifrån för personer med funktionsnedsättning

Arbeta hemifrån för personer med funktionsnedsättning

Många drömmer om att arbeta hemifrån. Dessutom går arbetsmarknaden helt klart i den riktningen. Allt fler jobbar hemifrån. Men omfattar det även de som lider av någon form av funktionsnedsättning? Det beror såklart på vilket jobb du har och om det går att jobba hemifrån eller inte, oavsett om du har en funktionsnedsättning eller inte.

Varför är distansarbete ett utmärkt val för personer med funktionsnedsättning?

Faktum är att distansarbete har visat sig vara ett mer produktivt tillvägagångssätt för personer med funktionshinder. En del i detta är att du kan arbeta deltid om du inte orkar eller orkar arbeta heltid på en arbetsplats. Utöver detta är resor till och från jobbet plötsligt ett minne blott!

Det sparar både tid och energi för dig som har svårt att ta dig fram i exempelvis trafiken eller på lokaltrafiken. Listan över förmåner är oändlig.

Är det lämpligt för personer med funktionsnedsättning att arbeta hemifrån?

Att arbeta hemifrån för personer med funktionsnedsättning är förvånansvärt oprövat, kan du tycka. Det finns flera anledningar, men en anledning är att det helt enkelt inte har funnits anpassade eller flexibla anställningar för personer med funktionsnedsättning.

De flesta arbetsplatser är fortfarande som de var för ganska många år sedan. Du förväntas vara på kontoret eller annan arbetsplats och utföra arbetsuppgifterna där på ungefär samma sätt som alla andra utan funktionsnedsättning. Men nu finns det en ny lösning på detta som passar personer med funktionsnedsättning.

Att arbeta hemifrån för personer med funktionsnedsättning är inte längre en dröm eller fantasi. Med denna nya metod kan du arbeta från din säng, en rullstol, en soffa eller någon annan plats som passar dig bra. Det här jobbet passar dig som har förmågan att skriva på ett tangentbord på en dator, surfplatta eller smartphone. Om du kan göra det, kan du göra jobbet. Det är också helt upp till dig hur länge du arbetar åt gången utifrån dina förutsättningar.

Finns det några specifika krav för att utföra jobbet?

Jobbet kräver att du kan skriva på engelska eftersom du kommer att svara på meddelanden från kunder som kontaktar dig. Du behöver också ha en giltig ID-handling.Utöver detta behövs en dator, surfplatta, eller mobiltelefon med internetuppkoppling så att du kan logga in och arbeta. När det kommer till funktionsnedsättningar är det inget du behöver tänka på så länge du uppfyller kraven ovan. Du kan fritt ordna din arbetsyta i hemmet helt utifrån dina behov och önskemål.

Vad erbjuder vi?

Du kan göra det här jobbet helt hemifrån eller annan önskad plats, på din dator, surfplatta eller smartphone. Du kan arbeta när som helst på dygnet, året runt. Vi har öppet hela tiden för både kunder och våra anställda. Har du viljan och motivationen finns det fler uppgifter och roller på företaget som du kan satsa på att uppnå över tid. Du kan helt enkelt bygga en karriär på internet med oss. Så länge du kan skriva på din dator, mobil eller surfplatta genom att logga in i en webbläsare klarar du alla uppgifter eftersom allt arbete är chattbaserat och e-postbaserat hos oss.

Sist men inte minst får du din ersättning utbetald en gång i veckan. Det gör att du inte behöver sitta och vänta på dina pengar särskilt länge.